Meniu

Šaltieji užkandžiai

OSTRA CON AJOBLANCO Y AJONEGRO

5.00,-

Austrė su migdolų kremu ir juoduoju česnaku / Oyster with almond puree and black garlic

OSTRA CON ESCABECHE DE VERMUT

4.50,-

Austrė su vermuto salsa / Oyster with vermouth salsa

SALPICON DE MARISCO

7.50,-

Jūros gėrybių salotos / Seafood salad

TARTAR DE BUEY CON QUESO MANCHEGO

12.00,-

Jautienos tartaras su manchego sūriu / Beef tartare with manchego cheese

SURTIDO DE QUESOS

12.00,-

Manchego, Mahon, Murcia al vino, 3 Leches, Idiazabal Ahumado

SURTIDO DE JAMONES

15.00,-

Jamon de Bellota, Iberico, Serrano, Cecina

SURTIDO DE EMBUTIDOS IBERICOS

9.00,-

Fuet, Chorizo, Coppa, Lomo

ACEITUNAS

6.50,-

Alyvuogės / Olives

Karštieji užkandžiai

GAMBAS AL AJILLO

18.00,-

Keptos krevetės su česnakais / Fried garlic prawns

BUNUELOS DE BACALAO

6.50,-

Menkės spurgytės / Cod fritters

CROQUETAS DE JAMÓN

7.00,-

Kumpio kroketai / Ham croquetes

PATATAS BRAVAS

6.00-

Skrudintos Ispaniškos bulvytės / Fried Spanish potatoes

SALTEADO DE SETAS CON QUESO MANCHEGO

6.00,-

Kepti grybai su manchego sūrio padažu / Fried mushrooms with manchego cheese sauce

CHURROS CON SALSA DE QUESO MANCHEGO

6.00,-

Ispaniškos spurgytės su Manchego sūrio padažu / Spanish fritters with Manchego cheese sauce

QUESO DE CABRA A LA BRASA CON SALSA DE CHILI

14.00,-

Grilyje keptas ožkos sūris su čili džemu / Grilled goat cheese with chilli jam

PIMIENTOS DE PADRON

7.00,-

Skrudinti Ispaniški pipiriukai / Fried Spanish peppers

CHORIZO AL SIDRA

12.00,-

Sidre keptos Čioriso dešrelės / Chorizo sausages in cider

CALAMARES ANDALUZA

9.00,-

Kepti kalmarai su keptų česnakų Allioli / Fried squid with garlic mayo

Sriubos

SOPA DE PESCADOS Y MARISCOS

10.00,-

Žuvies ir jūros gėrybių sriuba / Fish and seafood soup

POTAJE DE GARBANZOS

7.00,-

Lėtai virta avinžirnių ir mėsos sriuba / Slow cooked meat and chickpea soup

Ryžių patiekalai

PAELLA MIXTA

28.00,-

Vištienos ir jūros gėrybių paella / Chicken and seafood paella

PAELLA DE MARISCOS

30.00,-

Jūros gėrybių paella / Seafood paella

ARROZ NEGRO

30.00,-

Jūros gėrybių paella su sepijų rašalu / Black seafood paella

Žuvis ir jūros gėrybės

PARILLADA DE PASCADOS Y MARISCOS A LA BRASA

28.00,-

Krevetės, menkės filė, aštuonkojis, kalmaras, midijos, geldelės / Prawns, cod fillet, octopus, squid, mussels, clams

MEJILLONES DEL MERCADO

22.00,-

Midijos kreminiame baltojo vyno ir Mojo padaže / Mussels in creamy white wine and Canarian Mojo sauce

PULPO A LA BRASA CON PURE DE COLIFLOR

27.00,-

Grilyje keptas aštuonkojis su kalafiorų piure / Grilled octopus with cauliflower puree

BACALAO PIL PIL

16.00,-

Menkė žaliųjų žirnelių padaže / Cod with peas in pil pil sauce

PESCADO DEL DIA

Dienos laimikis / Catch of the day

Mėsos patiekalai

PARILLADA DE CARNES A LA BRASA

26.00,-

Putpelės krūtinėlė, brandintas jautienos antrekotas, Iberinio paršelio šonkauliai, Čioriso ir Butifarra dešrelės / Quail’s breast, aged beef entrecote, Iberian pork ribs, Chorizo and Butifarra sausages

PERDIZ CON LENTEJAS

17.00,-

Putpelės krūtinėlė su lešių ir baklažanų kremu / Quail’s breast with eggplant and lentil mousse

ENTRECOT DE BUEY CON MILHOJAS DE PATATAS

35.00,-

Brandintos jautienos antrekotas su bulvių šimtalapiu ir žemoje temperatūroje keptu grybu / Aged beef entrecote with potato gratin and confit mushroom

CHULETON DE VACA VIEJA

58.00, - / kg

Min 60 dienų brandintas jautienos antrekotas su ispaniškomis skrudintomis bulvytėmis ir pipiriukais / Min 60 days dry aged beef entrecote with spanish potatoes and peppers

COSTILLAS DE CERDO IBÉRICO A LA BRASA

19.00,-

Grilyje kepti Iberinio paršelio šonkauliai / Grilled Iberian pork ribs

CHULETITAS DE CORDERO CON CIRUELAS

24.00,-

Ėrienos šonkauliukais su slyvomis ir kalafiorų piure / Grilled lamb chops with glazed plums and cauliflower puree

Desertai

CHURROS CON CHOCOLATE

5.00,-

Ispaniškos spurgytės / Spanish fritters

CREMA CATALANA

4.50,-

Keptas kreminis desertas / Baked Catalan Custard

SORBETE DE CAVA

6.00,-

Cava Šerbetas / Cava sorbete

TARTA DE LIMÓN

4.00,-

Plikyto kremo tarta su morengu / Lemon curd tart with meringue

POSTRE DE TE VERDE, MANGO Y MARACUYA

5.00,-

Žaliosios arbatos, mangų ir pasiflorų desertas / Green tea, mango and passion fruit dessert

Didžioji g. 3, Vilnius
Prenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir laimėkite!
Sukti!